Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 6019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine Ana Pan
  • 15 g unt
  • 100 g bacon/ kaizer/costita
  • 50 g de cascaval
  • 1 ceapa rosie mai mica
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana:

Se ung ambele felii de paine cu unt in strat foarte subtire, se taie baconul(costita) si se adauga pe ambele felii de paine, se rade cascavalul pe razatoarea mica si se aseaza pe ambele felii, se taie ceapa julien sau rondele si se adauga si se pe ambele felii. Se aseaza feliile de paine una peste alta si se face un sandwich. Se ia un ou si se bate bine, se va trece sandwich-ul prin ou dupa care se va pune intr-o tigaie la prajit in uleiul deja incins, se prajeste pe ambele parti, dupa care se va scoate pe servetele absorbante si se va lasa in asteptare pentru a fi taiat in triunghi. Este deosebit de bun, dar este o bomba calorica, mare atentie.

Pofta Buna.


Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

22.02.2011, 11:37

mihaelar63 1

22.02.2011, 11:45

Cred ca nu o sa fac fata acestui gen de terorism si am sa capitulez [bs:20

elena1988 1

22.02.2011, 19:53

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornuri umplute